secundair logo knw 1

Erik de Ridder, watergraaf bij waterschap De Dommel, is benoemd tot bestuurslid van de Vereniging Werken voor waterschappen (Vwvw). 

Erik de Ridder 180 vk Erik de RidderDe Vwvw is de werkgeversvereniging van de 21 waterschappen en 14 aan de waterschappen verbonden organisaties. De Vwvw onderhandelt onder meer over een cao.

Naast zijn benoeming tot bestuurslid, volgt De Ridder ook Geert-Jan ten Brink op als voorzitter van de cao-onderhandelingsdelegatie, die verder bestaat uit Pieter Sennema en Saskia de Haas.

De benoeming van De Ridder is per direct, zo is besloten in de ledenvergadering van 26 juni. Alle leden stemden in met het voorstel. 

Met de benoeming van De Ridder is het bestuur compleet.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.