secundair logo knw 1

Adviesbureau Nelen & Schuurmans heeft de directie uitgebreid van twee naar vier leden. Joep Grispen is aangesteld als directeur IT diensten, Olga Pleumeekers als directeur Adviesdiensten.

Joep Grispen 180 vkJoep GrispenSamen vormen ze met Fons Nelen (algemeen directeur) en Wytze Schuurmans (strategie en innovatie) nu de directie van Nelen & Schuurmans, een adviesbureau voor Water & IT.

Versterking van het directieteam is het gevolg van het besluit om Adviesdiensten en IT diensten onder te brengen in twee aparte businesslijnen, meldt het bureau.

Olga Pleumeekers 2vk180 Olga PleumeekersJoep Grispen is al ruim tien jaar werkzaam bij Nelen & Schuurmans. De laatste vijf jaar als afdelingshoofd van de afdeling IT producten.

Olga Pleumeekers heeft in de afgelopen tien jaar alle fases van het advieswerk doorlopen. Als specialist heeft ze gewerkt aan complexe watervraagstukken. De afgelopen jaren heeft ze de richting bepaald voor de afdeling Stedelijk Water. 

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Tja Jos, Nederland weer van “ons”. Het lijkt mij dat er verschillende “ons” zijn. In veel herken ik mij niet. Kennelijk behoor ik tot een ander “ons”. De “plannen”, ik word er nogal verdrietig van. Ik heb veel bewondering voor jou strijd en lees jouw publicaties graag.
Ik zal nader onderzoek doen naar de feitelijke cijfers die hierbij horen Dit weet ik wel dat mn veelal graslanden die grenzen aan Natura-2000 gebieden vrijwel 100% vrij zijn van toepassing chemische gewasbeschermingsmiddelen. Deze ondernemers moeten zoiets via loonwerkers laten uitvoeren en dat zijn relatief hoge kosten EN zij hebben weinig problemen met wat kruiden in get gras. Uitgezonderd wel daar waar distelvelden jaren zijn gekweekt door onzorgvuldig natuurbeheer!
Goed dat er naar de toelatingseisen voor individuele middelen wordt gekeken, maar realiseer je dat de giftigheid in het water veroorzaakt wordt door de cocktail aan middelen. Voor het waterleven zijn het naast de bestrijdingsmiddelen ook de PAK's, zware metalen en ammoniak die schade aanrichten. Gezamenlijk zijn ze er voor verantwoordelijk dat meer dan een derde van de Nederlandse oppervlaktewateren zo giftig is dat de biologische doelen niet gehaald kunnen worden. En dan zijn er nog de 'nieuwe stoffen' die vanwege persistentie en specifieke gevaren voor de mens en het milieu schadelijk zijn.
@Bertha AntonissenDat lijkt me uitgesloten. Die bufferstroken zijn Europees voorgeschreven en dienen ook ter voorkoming van afspoeling meststoffen naar het oppervlaktewater. Overschrijding van de nitraatnorm voor KRW-wateren is voor zo ver ik weet de veruit grootste / meest algemene oorzaak van het niet halen van de KRW-normen voor de KRW-wateren. 
Mooi initiatief! We hebben nog 2,5 jaar.....