Dennis de Vreede is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van de advies- en ingenieursbureau TAUW Group. De Vreede is de Chief Financial Officer bij vastgoedbedrijf Wereldhave.

Dennis de Vreede 180 vk Dennis de VreedeDe Vreede volgt Wim van Hulsenbeek op, wiens termijn eerder dit jaar eindigde. De benoeming van het nieuwe RvC-lid loopt tot en met 2025.

Bij Wereldhave is De Vreede verantwoordelijk voor financiën en corporate social responsability. Hij is sinds februari 2020 bestuurder van Wereldhave Belgium. Van 2013 tot en met 2017 was hij CFO bij Deepocean, een internationaal opererend off-shore servicebedrijf. Daarvoor werkte hij bij Prologis, Redevco, KPMG International en in de telecomsector.

Laatste reacties op onze artikelen

@P.C. de RuiterU heeft gelijk. Het is aangepast.
Uit de tekst kan worden gelezen dat de Motie van afkeuring is ingediend bij Waterschap Hollandse Delta.
Dit moet zijn bij Waterschap Delfland!
(zie https://www.rodi.nl/hoekvanholland/politiek/344702/motie-van-afkeuring-voor-nieuw-college-waterschap-delfland )
Ik wil de feiten kennen (10%)
De processen doorgronden (40%)
En de onzekerheid verkennen (50%)
Een oplossing zou kunnen zijn om activiteiten uit te besteden. Bijv. de voorzuivering van industrieel afvalwater of de opwerking van biogas uit slibgistingen of zelfs de volledige slibgisting uit te besteden. Marktpartijen kunnen dit ook nog eens goedkoper en sneller realiseren, waardoor eerder (duurzaamheids)doelstellingen worden gerealiseerd.
@Arie DekkerDank. Is aangepast.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.