PERSONALIA - Vanaf 1 oktober 2017 gaat Danny Traksel in zijn nieuwe functie bij RHDHV, samen met Paul Roeleveld, een leidende rol spelen in de business ontwikkeling op het gebied van (afval)watertechnologie.

benoeming danny trakselMet een sterke focus op de circulaire water economie werkt hij – samen met launching customers – op het snijvlak van technologische innovatie, productontwikkeling en het vermarkten van nieuwe producten. Het productenportfolio van Royal HaskoningDHV omvat onder andere het afvalwaterzuiveringssyteem Nereda®, in de sliblijn Ephyra® en Themista®, en Aquasuite®, het monitoring- en control softwareplatform voor de waterketen.

Traksel heeft ruim 20 jaar ervaring in de nationale en internationale watersector. Hij werkte eerder onder andere bij Sustec Consulting & Contracting, Veolia Water Solutions & Technologies, KWR en Berson UV-techniek.

 

Laatste reacties op onze artikelen

@P.C. de RuiterU heeft gelijk. Het is aangepast.
Uit de tekst kan worden gelezen dat de Motie van afkeuring is ingediend bij Waterschap Hollandse Delta.
Dit moet zijn bij Waterschap Delfland!
(zie https://www.rodi.nl/hoekvanholland/politiek/344702/motie-van-afkeuring-voor-nieuw-college-waterschap-delfland )
Ik wil de feiten kennen (10%)
De processen doorgronden (40%)
En de onzekerheid verkennen (50%)
Een oplossing zou kunnen zijn om activiteiten uit te besteden. Bijv. de voorzuivering van industrieel afvalwater of de opwerking van biogas uit slibgistingen of zelfs de volledige slibgisting uit te besteden. Marktpartijen kunnen dit ook nog eens goedkoper en sneller realiseren, waardoor eerder (duurzaamheids)doelstellingen worden gerealiseerd.
@Arie DekkerDank. Is aangepast.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.