secundair logo knw 1

Ambika Jindal is aangesteld om het project Valuing Water Initiatives van de Nederlandse overheid de komende drie jaar te leiden. Dat meldt ING, de bank waar Jindal werkzaam is.

Ambika Jindal 180 vk Ambika JindalDe aankondiging werd gedaan op het World Economic Forum in Davos door Isabel Fernandez, hoofd van Wholesale Banking bij ING. Jindal is vicepresident Sustainable Finance & Water Lead bij de bank.

Het project dat ze gaat leiden, is bedoeld als leidraad bij investeringen voor duurzaam watergebruik en het inspireren van innovatie in het waterbeheerbeleid tussen landen en sectoren. In de samenwerking met de overheid zal ING haar netwerk- en financiële expertise gebruiken om duurzame oplossingen voor wateruitdagingen te ontwikkelen, zo laat de bank weten.

Valuing Water is een uitvloeisel van het High Level Panel on Water, met premier Mark Rutte als een van de leden. Het VN-panel heeft vorig jaar de werkzaamheden afgerond en bij de presentatie van het eindrapport een ‘Valuing Water Leadership Coalition’ gelanceerd.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...