secundair logo knw 1

Aad van Duijvenvoorde is benoemd tot afdelingshoofd Watertechniek bij ingenieursadviesbureau Sweco. Hij maakt de overstap van Royal HaskoningDHV, waar hij bijna 25 jaar gewerkt heeft.

Aad van Duijvenvoorde 180 vk. Aad van DuijvenvoordeVan Duijvenvoorde (49) gaat bij Sweco zijn ervaring inzetten om de klanten in de drinkwater- en afvalwatersector te helpen met hun dagelijkse uitdaging: schoon water, zo schrijft het ingenieursbureau in een persverklaring.

Van Duivenvoorde is per 1 mei benoemd. Hij neemt veel ervaring mee. Hij ging in 1994 als werktuigbouwkundige aan de slag bij Iwaco (later Royal HaskoningDHV). Bij dit bureau vervulde hij diverse functies.

Hij sluit zijn werk bij RHDHV af als productmanager Crystalactor, het kristallisatieproces van Royal HaskoningDHV dat bij de zuivering van afvalwater, industrieel en municipaal, ingezet wordt voor meerdere toepassingen, zoals ontharding, struviet productie en winnen van zware metalen.

Bij Sweco zal Van Duijvenvoorde zich inzetten voor schoon water. Die inzet geeft hem energie, laat hij weten. “Schoon water is de basis voor onze volksgezondheid.”

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

@Johan FliermanDe metingen van die afgelopen 120 jaar geven maar al te duidelijk aan hoeveel invloed dus de mens heeft.
Nu dan 7 miljard mensen die echt geen stapje terug willen doen.
We blijven dus al die fossiele materialen gewoon in de fik steken.
De wereld wordt daar een aardig stormachtig ruig planeetje van.
Veel succes met deze geweldige actie, samenwerken met onze buren! Maar vergeet niet dat ze in Duitsland een andere taal spreken, ook m.b.t. het water, meetmethodes, waarden en normen. 

De aarde regelt haar zaken zelf daar hebben we als mensen geen enkele invloed op ze is er al miljarden jaren en we meten pas 120 jaar onze invloed dus…
Als de twee probleemkelders zijn afgesloten dan lopen we toch geen risico meer? Of zijn de verkeerde kelders per ongeluk afgesloten?
De waterschappen blijven achter bij de hoeveelheden neerslag die de komende jaren op ons afkomen. Dijkverhoging zal geen uitweg bieden in de ontstane situatie en zelfs gevaarlijk. Geef water zelf de ruimte in de huidige tijd en ga het gesprek aan met de landbouw of laat de landbouw zelf beslissen in kritieke regio's. Neerslaghoeveelheden van boven de 100 mm in een etmaal is geen uitzondering in deze tijd fase.