secundair logo knw 1

Aad van Duijvenvoorde is benoemd tot afdelingshoofd Watertechniek bij ingenieursadviesbureau Sweco. Hij maakt de overstap van Royal HaskoningDHV, waar hij bijna 25 jaar gewerkt heeft.

Aad van Duijvenvoorde 180 vk. Aad van DuijvenvoordeVan Duijvenvoorde (49) gaat bij Sweco zijn ervaring inzetten om de klanten in de drinkwater- en afvalwatersector te helpen met hun dagelijkse uitdaging: schoon water, zo schrijft het ingenieursbureau in een persverklaring.

Van Duivenvoorde is per 1 mei benoemd. Hij neemt veel ervaring mee. Hij ging in 1994 als werktuigbouwkundige aan de slag bij Iwaco (later Royal HaskoningDHV). Bij dit bureau vervulde hij diverse functies.

Hij sluit zijn werk bij RHDHV af als productmanager Crystalactor, het kristallisatieproces van Royal HaskoningDHV dat bij de zuivering van afvalwater, industrieel en municipaal, ingezet wordt voor meerdere toepassingen, zoals ontharding, struviet productie en winnen van zware metalen.

Bij Sweco zal Van Duijvenvoorde zich inzetten voor schoon water. Die inzet geeft hem energie, laat hij weten. “Schoon water is de basis voor onze volksgezondheid.”

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.
Geweldig resultaat. Draagt mijn handelen bij aan een Drinkbare Rivier of niet? Dat is de simpele vraag.
Goed artikel. Maar waar het om gaat is de instandhouding, verbetering of vergroting van natuur. Niet om perspectief voor de boer. Uiteraard: als boeren kunnen en willen veranderen, dan is het prima als ze ook natuur gaan beheren. Maar dat moet niet het uitgangspunt zijn: de natuur staat voorop.