secundair logo knw 1

Het online platform Watervacatures.nl gaat samenwerken met Recruitment Marketeers. Deze in Haarlem gevestigde marketingconsulent legt zich toe op recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie.

Met de samenwerking wil Watervacatures.nl ‘nieuwe kansen en mogelijkheden creëren voor iedereen die betrokken is bij het vinden en invullen van vacatures in de watersector’. Recruitment Marketeers baseert campagnes op nieuwe technologische ontwikkelingen en levert ‘data gedreven, cross-mediaal en innovatieve’ marketing en communicatie.

Watervacatures.nl, dat ook zijn website heeft vernieuwd, is een online platform (vacaturesite) dat zich richt op het samenbrengen van werkgevers en werkzoekenden binnen de water- en gww-sector. Het platform werkt samen met H2O media en Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW). Andere samenwerkingspartners zijn Aqua Nederland, Nationaal Watertraineeship en Nationaal Bodemtraineeship. Tezamen met partnerwebsites InfraJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl, TechniekJobBoard.nl heeft Watervacatures.nl het grootste bereik in de watersector.

“Middels onze eigen websites en diverse kanalen van onze partners bereiken we zowel de actief werkzoekenden, maar ook de latent geïnteresseerden. We richten ons op en bereiken waterprofessionals in de gehele sector zoals drinkwaterbedrijven, water-, en hoogheemraadschappen, rioleringsbedrijven, overheid, gemeenten, provincies, industriële bedrijven, watertechnologiebedrijven, ingenieursbureaus, universiteiten, kennisinstellingen en politiek”, staat in een persverklaring.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

En de lozingen van de waterschappen zelf? Heeft al iemand een idee wat daar aan te doen is?
Interessante innnovatie.
Wat ik me nu afvraag met die sluitdeuren: ze moeten een faalkans hebben van iets van 10^-4 per jaar, mogelijk nog een factor 10 lager.
Hoeveel kogels heeft men laten vallen (op verschillende plaatsen) om te concluderen dat de faalkans als gevolg van een impact (25 kg bal van 22 meter hoogte lijkt me inderdaad een aardige klap geven) op een voldoende laag niveau zit?
Natuurlijk is een gat op één plek niet direct einde levensduur van deur, maar hij zal iig niet mogen bezwijken.
@Johan FliermanDe metingen van die afgelopen 120 jaar geven maar al te duidelijk aan hoeveel invloed dus de mens heeft.
Nu dan 7 miljard mensen die echt geen stapje terug willen doen.
We blijven dus al die fossiele materialen gewoon in de fik steken.
De wereld wordt daar een aardig stormachtig ruig planeetje van.
Veel succes met deze geweldige actie, samenwerken met onze buren! Maar vergeet niet dat ze in Duitsland een andere taal spreken, ook m.b.t. het water, meetmethodes, waarden en normen. 

De aarde regelt haar zaken zelf daar hebben we als mensen geen enkele invloed op ze is er al miljarden jaren en we meten pas 120 jaar onze invloed dus…