secundair logo knw 1

Wateropleidingen, een van de grootste opleidingscentra in de watersector, heeft haar strategie voor de komende jaren vastgelegd.

Er komt meer aandacht voor de praktische kennis die waterprofessionals nodig hebben en minder voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden.

Deze nieuwe strategie is het resultaat van drie bijeenkomsten die Wateropleidingen vorig jaar organiseerde met cursisten, docenten en organisaties en bedrijven in de watersector. "We merkten dat onze klanten behoefte hebben om terug te gaan naar de kern: praktische, meteen toepasbare kennis in de watersector en minder aan cursussen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling," vertelt Elise van Ee van Wateropleidingen.

Van Ee vat de nieuwe koers samen met het begrip Actueel Vakmanschap. "Actueel omdat de watersector zich enorm snel ontwikkeld en alle kennis die cursisten opdoen meteen toepasbaar moet zijn. Vakmanschap omdat het juist praktische kennis is die waterprofessionals nodig hebben in hun werk."

De complete strategie Wateropleidingen 2017 – 2020 kunt u hier lezen

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!