secundair logo knw 1

WATERBLOG - Voor ‘Campagnestrategen voor Water’, een community in opbouw, met Monique Bekkenutte op bezoek bij Bert Middel, voormalig 1e en 2e Kamerlid, burgemeester en de huidige dijkgraaf van Waterschap Noorderzijlvest.

door Eelco Koolhaas

Supervriendelijke man & meer ‘politiek’ krijg je ze niet gauw! Met opnieuw de leidende vraag: ‘Hoe van water een winnend verkiezingsitem te maken?!’

bert middel monique bekkenutteVoor een Groninger was die vraag in eerste instantie een eenvoudig verhaal: aardbeving - dijken - gevaar & schade. De auteur van o.a. het 13 jaar oude boek "Politiek Handwerk" had nog meer in petto: ‘We moeten weer vertellen waarom er vijvers in wijken zijn (voor de waterberging), wat investeren in riolering allemaal kost & hoe duur en onnodig het zuiveren van al schoon water is (dat geld kan beter aan huurders besteed worden) en hoe nieuwe zuiveringstechnieken hergebruik mogelijk maken'. Bedankt! En een verkiezing – zo kregen we ook nog wel even mee - win je niet alleen door een goed verhaal; vergeet draagvlak en de juiste coalitiepartners niet!

Meer campagne blogs: Campagnestrategen voor water in lokale verkiezingen
Achtergrond: Water als winnend verkiezingsthema

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...