0
0
0
s2sdefault

Water Matters, het kennismagazine van vakblad H2O, publiceert twee keer per jaar tien artikelen over onderzoeken in het waterbeheer. Na meer dan tien uitgaven willen we graag uw mening horen over de uitgave. 

Een redactieraad van wetenschappers en onderzoekers met uiteenlopende achtergronden beoordeelt abstracts en artikelen, wat de kwaliteit garandeert van de gepubliceerde bijdragen. Daarbij wordt nadrukkelijk gekeken naar een duidelijke relatie met de dagelijkse praktijk in de watersector. Onderzoek, resultaten en bevindingen moeten nieuw zijn en de artikelen moeten nieuwe kennis, inzichten en technieken beschrijven met uitzicht op toepassing in de praktijk.

De bijna honderd gepubliceerde artikelen hebben een grote verscheidenheid aan onderwerpen: van recent de vroegdetectie van het coronavirus middels rioolwatersurveillance tot vismonitoring met eDNA, van antibiotica in het grondwater tot betere ontwerpmethoden voor dijken op veen.

De uitgaven verschijnen in print en ook online, in een Nederlandse en Engelstalige versie. Dit alles met het doel om een bijdrage te leveren aan verrijking van het waterbeheer in Nederland en ook daarbuiten.

De uitgever, redactie en kennispartners (Arcadis, Deltares, KWR Watercycle Research Institute, Royal HaskoningDHV en Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA)) willen graag uw mening vernemen over het magazine. Wat vindt u van de inhoud, de vormgeving, de verschijningsvorm, etc? Het invullen van deze enquête kost slechts enkele minuten.

De enquête vindt u hier: Wat vindt u van Water Matters?

 

MEER INFORMATIE
Alle edities van Water Matters

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

De reactie met betrekking tot beperkt zijn tot kano's en vlotten is niet correct. Ik ben met mijn boot van 10 x 3.5 meter gevaren tot aan Hardenberg, geen probleem.
Goedkoop en effectief lijkt mij "Cloud Seeding". Schiet in overleg met meteorologische dienst een raket met droogijs de wolken in boven een minder gevoelig gebied en laat het daar alvast lekker uitregenen.
Ik las ergens dat een stuwmeer vol was. Dit had voor deze regenperiode deels geleegd moeten worden. Nu moest dit stuwmeer zijn sluizen openen tijdens de regenval wat de ramp heeft verergerd.
Dit is goed nieuws dat de Tweede Kamer akkoord gaat met de afschaffing van de geborgde zetels in het bestuur van de waterschappen. De geborgde zetels waren ons - als democratisch gekozen bestuursleden - altijd een doorn in het oog.
Gisela Döll, Oud-bestuurslid HH Delfland
@Hans MiddendorpKlopt niet Hans. Zoals altijd ben je weer stigmatiserend bezig. Bedrijven worden helemaal niet ontzien in waterheffing. Er is alleen een klein probleem juist bij kleine bedrijven. En dat juist stip ik aan. Ik wil ook nog even beklemtonen als geborgd AB lid voor bedrijven, dus hoe zuiver wil je het hebben?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.