0
0
0
s2smodern

De beschrijvingen van de 107 inzendingen voor de Waterinnovatieprijs 2019 zijn na te lezen op de officiële site van de Waterinnovatieprijs. De filmpjes voor de inzendingen voor aanmoedigingsprijs De Dromenvanger zijn via YouTube te bekijken.

De waterinnovaties in de categorieën waterveiligheid, schoon water, voldoende water en digitale transformatie zijn vanaf nu in te zien via Waterinnovatieprijs.nl. De jury nomineert 3 innovatieve inzendingen per categorie.

Tijdens het Deltacongres op 14 november zullen deze nominaties bekend worden gemaakt. Vanaf half november tot en met 9 december kan iedereen stemmen voor de Publieksprijs. Op 12 december, tijdens het Waterinnovatiefestival in Utrecht, worden alle prijzen uitgereikt.

Dromenvanger
De filmpjes van de elf inzendingen voor De Dromenvanger, een nieuwe aanmoedigingsprijs, zijn te bekijken op het YouTube-kanaal van de Unie van Waterschappen. Het filmpje met de meeste likes wint.

MEER INFORMATIE
Alle inzendingen voor de Waterinnovatieprijs
Alle inzendingen voor de Dromenvanger

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Goede pitch van die Rene Willems.
Maar zijn collega Rene Wellens kan het ook best aardig.
Ik zou graag willen weten over welke 12 rwzi's het gaat.
Er is volledige LCA berekening gedaan.
Het maken van ongebluste kalk kost veel energie. Is dat meegenomen in de beoordeling?
Boeiend, daar komt wel heel wat jeugdsentiment naar boven. Het lijkt me de moeite waard om het TNO en Stowa onderzoek aan slibverwerking uit de periode 1974 tot 1985 weer eens op een rijtje te zetten en voor de "jeugd" beschikbaar te maken... Zie ook de H2O publicaties uit die tijd.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het