0
0
0
s2smodern
Interessant? Deel dit artikel met uw (water)netwerk!
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Gertjan Lankhorst (58) wordt de nieuwe voorzitter van VEMW, de belangenorganisatie voor bedrijven op het gebied van energie, milieu en water.

Het bestuur van de Vereniging voor Energie, Milieu en Water draagt hem voor aan de algemene ledenvergadering. Als deze instemt met de benoeming, dan gaat Lankhorst op 1 januari aan de slag. Hij is de opvolger van Ton Spoor (68), die sinds 2004 bestuursvoorzitter is van VEMW.

Gertjan Lankhorst kent de Nederlandse en Europese energiesector goed. Sinds 2006 is hij chief executive officer van de Groningse handelsonderneming in aardgas, GasTerra. Daarvoor bekleedde hij van 1986 tot 2005 een groot aantal functies op het ministerie van Economische Zaken. Hij was onder andere directeur-generaal van Energie.

In 2009 nam Lankhorst het initiatief om de Energy Academy Europe op te richten, een instituut dat energievraagstukken interdisciplinair benadert en relevante activiteiten, partners en netwerken bijeenbrengt om de energietransitie te versnellen.

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Laatste reacties op onze artikelen

Eindelijk... goed voorbeeld doet goed volgen hopelijk. Kom op waterbeheerders van Nederland!
In BN DeStem hebben twee gezaghebbende mensen van Natuurmonumenten ook een verhaal geschreven wat de situatie in Brabant goed belicht. We hebben nog lang niet genoeg voor de natuur gedaan, zo blijkt.
Anonieme inzamelingsacties van bestrijdingsmiddelen zijn er al sinds de jaren 90.
Toch komen er bij elke nieuwe actie weer tonnen middelen tevoorschijn. Ra ra hoe kan dat?
Waarom zijn er steeds weer financiële regelingen beschikbaar?
Gebruikers krijgen zo subsidie op kosten van de gemeenschap om van hun “afval” af te komen.
En weer betaalt de vervuiler niet.
Hi Sander, Dyvar zit zeker tussen die 50 innovatieve oplossingen. Maar er is veel meer daarbuiten. En bovendien is Dyvar niet per se de beste oplossing voor iedere toepassing, zoals eigenlijk geen enkele technologie de beste is voor alle toepassingen. Elke technologie heeft zijn eigen toepassings 'sweetspot'...door deze allemaal naast elkaar te zetten en objectief te vergelijken op zaken zoals energie verbruik, TRL, reststromen, voetprint, CapEx, OpEx, robuustheid, referenties (etc etc) kunnen bedrijven de meest geschikte innovatieve oplossing vinden voor elke specifieke case.
Gewoon naar de oplossingen van Salttech kijken.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het