secundair logo knw 1

H2O media brengt een app uit die het mogelijk maakt om real-time op de hoogte te blijven van het nieuws uit en over de watersector. Met de app zet H2O media een nieuwe stap om waterprofessionals adequaat op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen in de watersector: met de app heb je de hele watersector in je broekzak.

In de afgelopen maanden is de app H2O Actueel ontwikkeld voor Android en iOS en is nu na een flinke testperiode nu gratis te downloaden in respectievelijk Google Play Store en App Store.

De app H2O Actueel geeft toegang tot de actuele berichten die op de website H2Owaternetwerk.nl worden geplaatst. Ook de rubrieken vakartikelen, podium (personalia, opinie en blogs) en techniek treft u op de app.

Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) brengt nieuws uit het waternetwerk, agenda en eventverslagen en ook de watervacatures zijn te vinden op de app. De premiumartikelen zijn alleen op de website toegankelijk voor abonnees of leden van KNW.

Snel installeren van de app kan hier (Android en iOS). Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de app, dan kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Afbreekbaarheid moet in de toekomst als eerste beoordelingsparameter voor toelating van stoffen worden ingevoerd. Er ontstaan anders onomkeerbare problemen in de toekomst.
In aanvulling hierop: Wij hebben voor terrein- en rivierbeheerders (VNBE) nog meer maatregelen in kaart gebracht om deze problemen te mitigeren (zie ook bijlage):
 
@Hans MiddendorpHoi Hans, beetje makkelijke reactie van het waterschap ('eerst moeten de waterbedrijven wat doen, tot die tijd kunnen wij niks doen'). De Waprog plaatste in 1986, in één jaar tijd, meer dan 100.000 watermeters bij gezinnen thuis. Dat kostte toen maar 150 gulden (!) per watermeter. Als de waterpartners echt zouden willen samenwerken, kan dit zo zijn opgelost. Dus ja, bureaucratie zegeviert. Niet iets om trots op te zijn.
@Gert Timmerman Eens. We moeten met al ons water zuinig omgaan (en het niet verontreinigen) zeker met zoet grondwater en met drinkwater.