0
0
0
s2smodern
Interessant? Deel dit artikel met uw (water)netwerk!
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Met RIOX, een app voor het inmeten en delen van revisiegegevens van huis- en kolkaansluitingen, wonnen Adaptivity, Rio Brabant en de gemeente Oosterhout vandaag de RIONED Innovatieprijs 2019. De prijs werd uitgereikt tijdens de RIONEDdag in het Beatrix Theater in Utrecht.

Uit de oorspronkelijke twaalf inzendingen waren vier genomineerden geselecteerd. Deze genomineerden mochten zich presenteren tijdens de RIONEDdag. Naast de app RIOX waren dat het Smart City Water System, de RioolScan en het het Datagedreven rioleringsbeheer.

Het Smart City Water System, een sensorsysteem dat continu diverse parameters van het water in een rioolbuis meet, is een innovatie van i-Sago.

De RioolScan, een stappenplan voor het van grof naar fijn opsporen van foutaansluitingen, was de inzending van Sanitas Water en Roosendaal maakte kans met het Datagedreven rioleringsbeheer, een aanpak voor risicogestuurd rioleringsbeheer op basis van het slim-systeemmodel.

Met de prijs stimuleert Stichting RIONED innovaties in het stedelijk waterbeheer en de riolering en biedt het een podium waarop de deelnemers (bedrijven of overheidsorganisaties) hun innovatie kunnen tonen.

 

MEER INFORMATIE
De 12 inzendingen

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het