Net als voorgaande jaren zal een goed gevulde beursvloer de basis vormen van Aqua Nederland. De beursvloer is onderverdeeld in vier segmenten: Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk water & Rioolbeheer. Tijdens de kick-off meeting op 10 januari werden deelnemers voorzien van praktische informatie over de opbouw en de beursdagen zelf, maar ook over het boeken van gerichte resultaten en de speciale tools die van meerwaarde zijn voor de exposanten, voor tijdens en ná de beurs. We zetten ze op een rij.

My Easyfairs
My Easyfairs is de online portal voor exposanten van Aqua Nederland. Momenteel zijn bezoekers zich aan het oriënteren wie zij gaan ontmoeten op 21, 22 & 23 maart. Via de beurswebsite bekijken zij de deelnemerslijst, producten & innovaties, deelnemersnieuws en vacatures. Exposanten kunnen hun informatie invullen. De informatie die in My Easyfairs wordt ingevuld, ontvangen de bezoekers na beurs wanneer zij de Smart Badge Reader(s) hebben gescand. Een volledig ingevuld profiel levert de exposant dus vooraf én tijdens het evenement vele voordelen op, aldus Easyfairs.

EasyGo
EasyGo is een servicepakket gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs. Voordelen voor exposanten:

Eenvoudige opvolging van leads na afloop van het event, dankzij de leadgegevens die je na afloop krijgt
Bepaal zelf welke informatie er wordt gedeeld met bestaande en potentiële klanten
Het online profiel en de innovatiegalerij zorgen voor een betere online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname

Smart Badge
De Smart Badge Reader(s) die exposanten ontvangen tijdens hun deelname zijn bedoeld om de bezoekerservaring nog beter te maken. Met deze lezers kunnen bezoekers op eenvoudige wijze informatie verzamelen over je organisatie, producten en wellicht zelfs vacatures.

Het werkt als volgt: Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij het betreden van de beursvloer ontvangen) de Smart Badge Reader op de stand op eenvoudige wijze scannen. Hierdoor ontvangen zij hun product- en bedrijfsinformatie (die ze hebben ingevoerd via My Easyfairs) de dag na beurs via e-mail. Voordelen: verspreid bedrijfsinformatie, stimuleer bezoekerservaring, reduceer kosten en verspilling, makkelijke opvolging na beurs en meer contacten en mogelijkheden.

Visit Connect
Bij een deelname aan de beurs ontvangt de exposant een Visit Connect licentie. Het geregistreerde standpersoneel wordt automatisch toegewezen als Visit Connect gebruiker. Gebruik Visit Connect en vereenvoudig het verzamelen van leads tijdens het event. Gebruik de online webtool om daarmee de badges van bezoekers te scannen. Na een kwalitatief gesprek kan het standpersoneel notities toevoegen en vervolgens de lead opslaan voor een goede opvolging.

Zie ook info op de website van Aqua Nederland 

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Het kan soms even duren voor je reactie online komt. We controleren ze namelijk eerst even.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Bij de discussie over natuurlijke systemen komt altijd de opmerking over benodigde ruimte naar voren. Hoeveel is dat?
In het genoemde Stowa rapport wordt een onderscheid gemaakt naar:
Op basis van de nadere uitwerking kunnen technologen en beleidsmedewerkers van waterschappen een gefundeerde keuze maken voor een natuurlijk systeem, afhankelijk van de specifieke situatie op een RWZI en de gekozen opties:
A. Toepassing van een enkel systeem als ‘stand alone’ techniek als uitbreiding van de RWZI, voor upgrading van het effluent (afloop nabezinktank).
B. Als inpassing in een integraal natuurlijk systeem wat naast effluentbehandeling ook recht doet aan de omgeving en waarbij functies zoals het creëren van natuurlijk, levend water, effluentbuffering, recreatie en natuur gecombineerd worden.
De Waterharmonica's nemen de meeste ruimte in, zeker omdat voor een goede verwijdering van medicijnen laag tot zeer lage belaste Waterharmonica's nodig zijn (zie ook Stowa 2013-07). Dus een hydraulische belasting van zeker niet meer dan 0,05 m/dag. Ofwel een ruimte beslag van 2,5 tot 3,75 m2 per inwoner.
Het totale debiet aan gezuiverd afvalwater in Nederland is ca. 2.000.000 m3 per jaar (CBS, data 2020). Dit zou dan neerkomen op een totaal netto ruimte beslag van 4.000 ha in heel Nederland. Zeg 5.000 tot maximaal 10.000 ha. Dit lijkt veel, maar het is wel met gestapelde belangen en mogelijkheden. Stel 25 cm waterberging: 10.000.000 waterberging, stel dat een kwart van de Waterharmonica's als KRW-waardig wordt beschouwd (is best wel reëel): 500 tot 1.000 ha.... En dan nog recreatie, natuur, CO2-vastlegging, stikstofrechten? Vrienden maken, bufferzones rond de rwzi's. Een voorbeeld van een zoektocht, uitgevoerd door het Wetterskip Fryslân: http://www.waterharmonica.nl/reports/LW289-47_005-rapd02-waterharmonica.pdf. Op weg naar 2027?
Ruud Kampf
Rekel/water
Ik ben niet helemaal thuis in de bestuursvorm van een Waterschappen, maar wat staat er nu precies in dit bericht?
Dus bij hoogheemraadschap Delfland kies je een partij. Vervolgens hebben een paar partijen meer zetels dan andere. Daarna wordt er een Bestuursakkoord getekend door alle partijen, waar ook de minder grote (verliezende) partijen zeggenschap in hebben? Er staat ook: "De gezamenlijk gekozen hoogheemraden vertegenwoordigen in het dagelijks bestuur alle fracties". Wat betekent het dan om een fractie te vertegenwoordigen in de praktijk?
In het geval van hoogheemraadschap Delfland is stemmen op een partij dus niet super zinvol, omdat daarna toch met alle andere partijen wordt samengewerkt om tot een Bestuursakkoord te komen. Grote partijen hebben dan niet meer te bepalen dan kleine partijen?
Ieder waterschap zou zoiets voor de eigen provincie, verzorgingsgebied moeten hebben.
Kunnen jullie aub even beter op spelling checken; al jullie artikelen staan vol fouten.
@Willem VroomNatuurlijk hoort de landbouwsector niet mee te betalen aan deze denkfout van Rijkswaterstaat. Dit had men met het maken van de plannen kunnen weten. De kostenpost en eventuele gevolgschade dient geheel voor rekening van het scheepvaartverkeer gebracht te worden.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!