0
0
0
s2smodern

De Aqua Nederland Vakbeurs en de Rioleringsvakdagen gaan ook in juni niet door. Beursorganisator Easyfairs heeft besloten de events voor dit jaar af te blazen. Verschuiven naar het najaar bleek geen optie. De beurs staat nu voor maart 2021 op de agenda.

Afgelopen maart besloot Easyfairs het evenement te verplaatsen naar 16, 17 en 18 juni vanwege de coronacrisis. De gedachte was toen dat de crisis in juni onder controle zou zijn.

In een persbericht geeft Easyfairs nu aan dat medio juni geen betrouwbaar moment is voor het houden van de beurs. Naast de huidige ontwikkelingen in de crisisbestrijding, is ook van invloed de vraag of in juni de huidige maatregelen die van kracht zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zodanig zijn versoepeld dat massabijeenkomsten zoals de vakbeurs door kunnen gaan. 

Esther Rodenburg 180 vk Esther RodenburgDie vraag maakt dat de beursorganisator niet wil afwachten. "Duidelijk is dat juni te vroeg komt voor elk groot evenement”, zegt Esther Rodenburg, event manager van Easyfairs. “We zien het als onze verantwoordelijkheid om de Nederlandse watersector optimaal bij elkaar te brengen tijdens hun jaarlijkse netwerkmoment.”

Focus
Daarbij houdt de beursorganisator er rekening mee dat de sector de taak heeft om in deze crisistijd de vitale waterinfrastructuur overeind en gaande te houden. Rodenburg: “Daar ligt de focus van de watermarkt en die ruimte willen we geven.”

Verplaatsen van de beurs naar het najaar is geen optie gebleken. Rodenburg: “Veel exposanten en partners geven aan dat hun agenda het gewoonweg niet toe laat. Er stonden al veel evenementen gepland en er zijn veel events naar het tweede deel van 2020 verplaatst.”

Een en ander betekent dat de vakbeurs en de Rioleringsvakdagen dit jaar komen te vervallen. Easyfairs gaat het evenement in maart 2021 houden. De data zijn 23, 24 en 25 maart.

 

-advertentie-

 

 

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

Laatste reacties op onze artikelen

Mooi inzicht, complimenten!
Aangezien de behoefte naar verwachting redelijk universeel is over Nederland, zou ik een best practise verwachten qua risicomanagement vanuit de bedrijfswaarden matrix. Ik ben benieuwd in hoeverre zo'n standaardisering is ingedaald.
"...in China een oppervlak van 24 km2 [5]. In de toekomst zullen zonneparken van deze grootte naar verwachting ook in Nederland te zien zijn."
Nou nee. Zonneparken van 2.400 ha komen er NOOIT in Nederland want dat is ruimtelijk onacceptabel. Ik denk dat het bij 200 ha wel ophoudt. Ik denk ook dat er onderscheid gemaakt moet worden tussen drijvende systemen op natuurlijke waterpartijen (waar onderzoek gewenst is) en systemen op water zonder natuurwaarden zoals nieuw aangelegde zandputten/grindgaten, koelwater/industriewaterbekkens, slibreservoirs, drinkwaterbekkens en overloopgebieden.
Ik ben (als leek) wel erg benieuwd of er al eens is getest op het radicaaleffect van toegevoegde zuurstof (en het eventuele gebrek aan anti-oxidanten in het ultragefiltreerde RWZI-effluent). Iets wat mogelijk de afbraak van de aanwezige medicijnen zou kunnen verklaren.
Heel jammer dat RIVM niet met KWR wil samenwerken in dit onderzoek. Je zou zeggen: alle hens aan dek in deze tijd, maar dat lukt dus niet. Ik hoop dat men op zijn minst afspraken maakt wie waar bemonstert en hoe de resultaten gedeeld worden.
Wat wordt er met deze resultaten gedaan? Gaat men ook blussen indien men brand ontdekt of zijn we blij dat de brandmelder het doet. Oplossingen wellicht meenemen in IPMV van STOWA.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.