secundair logo knw 1

De 15e editie van Aqua Nederland heeft 6.200 bezoekers getrokken. Beursorganisator Easyfairs is tevreden over de opkomst en de waardering van bezoekers en exposanten. “Met beoordelingen van 7,6 vanuit exposanten en 7,7 vanuit bezoekers kijken we zeer positief en trots terug op drie succesvolle beursdagen”, zegt accountmanager Esther Rodenburg van Aqua Nederland.

Op de beursvloer stonden bijna 300 exposanten. Nagenoeg de helft heeft zich al ingeschreven voor de volgende editie, stelt de beursorganisator. Dat opgeteld met de waarderingscijfers sterkt Rodenburg in de gedachte dat ‘de markt vertrouwen heeft in dit platform’. “De introductie van de vernieuwde bovenverdieping Next Level en het bijbehorende concept in 2022 werpt zijn vruchten af. Deze 15e editie vormt een mooie springplank naar de volgende.”

Beursorganisator Easyfairs heeft de ambitie om de vakbeurs te laten uitgroeien tot kennisplatform. Er werd een uitgebreid kennisprogramma opgesteld in samenwerking met brancheverenigingen en kennisinstellingen. De thema’s klimaatadaptief bouwen, circulaire waterketen en veilig water kwamen aan de orde op Industriewater Dinsdag, Waterschap Woensdag, Drinkwater Donderdag.

Met 70 kennissessies, verdeeld over het Watertheater, het Stedelijk Watertheater, de Foyer en de congreszalen was er voor iedere bezoeker volop kennis te halen, stelt Robin Vissers, marketing event manager van Aqua Nederland. “Komende maanden maken we een nauwkeurige analyse op basis van de statistieken en enquêteresultaten om de kwaliteit van de beurs nog verder te verbeteren. We behouden de focus op de vier waterpijlers Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk Water & Rioolbeheer door een aantrekkelijk kennisprogramma neer te zetten voor iedere doelgroep op zowel praktisch als kennisinhoudelijk niveau.”

De volgende editie van Aqua Nederland heeft plaats op 19, 20 en 21 maart 2024.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)

Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!

Dan kunnen we dus ook mest drogen en het gedroogde gedeelte terugvaren naar Zuid Amerika alszijnde stikstof.