0
0
0
s2smodern

De praktijk en de techniek van water zuiveren veranderen en dus moeten de leveranciers van installaties ook anders te werk gaan. Zo ook ADS Groep, van oudsher producent van installaties voor waterzuivering. "Wij gaan steeds meer modulair bouwen", zegt Christian Beuzel. Hij is commercieel manager van het bedrijfsonderdeel Toelevering Water van ADS Groep.

Lees meer...

0
0
0
s2smodern

De coronacrisis treft ook de watertechnologiesector. Bedrijven hebben vooral last van opdrachten die worden uitgesteld of geannuleerd, maar toch moeten ze blijven inzetten op innovatie, zo is het devies. 

Lees meer...

0
0
0
s2smodern

In Californië, het Midden-Oosten en bijvoorbeeld ook Spanje is de drinkwatervoorziening goeddeels gebaseerd op het ontzilten van zout water. Meestal wordt hiervoor gebruik gemaakt van omgekeerde osmose of multi-stage flash destillatie. Op de Afsluitdijk loopt een test met ontzouting op basis van ElectroDialyse.

Lees meer...

0
0
0
s2smodern

Rioolwaterzuiveringsinstallatie Wervershoof van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier krijgt een demonstratie-installatie voor het met ozon verwijderen van medicijnresten uit afvalwater. Zowel conventionele technieken als een innovatieve methode worden uitgetest. 

Lees meer...

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.